Nieuwe website Next-life

Welkom op de nieuwe website van de Gospelrockband Next-Life

Het heeft even geduurd, maar zie hier het resultaat! De nieuwe site is weer helemaal 2016, dus je kan af en toe hier onze nieuwtjes verwachten. Wil je ons op een andere manier volgen kijk dan vooral even naar onze facebookpagina en andere social media, waar wij te volgen zijn. We zien jullie graag bij ons volgende optreden!

Sinds 15 Oktober 2016 is Richard van Koot onze bandmanager geworden, hij is oa bekend van het programma Face The Music. Hij gaat zich bezighouden met de promotie van de band, zodat die zich kan focussen op nieuw materiaal. Voor meer info kun je de contact gegevens raadplegen. Richard nogmaals van harte welkom in ons team!

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.