De Toekomst

Afgelopen jaar 2018 werd er gezocht naar nieuwe leden. Er is voldoende materiaal om een mooie set list te maken, maar er is natuurlijk ruimte voor nieuwe invloeden. Iedere muzikant heeft een eigen stijl en kan dit natuurlijk delen in de nieuwe formatie.

Vanaf 3 maart zijn er twee nieuwe mensen betrokken bij de band. Richard van Koot, niet helemaal onbekend. Hij heeft ook een tijdje als bandmanager gewerkt en natuurlijk via zijn muziekprogramma Face the music ons veel gepromoot. Roelof Meerveld Is een nieuw gezicht, hij drumt bij de baptisten gemeente in Zwolle.

Vanaf 23 maart hebben we opnieuw een nieuw lid kunnen verwelkomen, Edwin Kosters uit Rijen. Ja je hoort het goed, helemaal uit het zuiden van het land.  Op dit moment word er nog een zangeres gezocht en na wat zoek werk komen we in contact met Antje Halbersma

Vanaf 20 april is de band weer compleet, maarrr het blijft zoeken, naar het geluid, wat Next-Life heet   Antje verlaat de band weer en moeten we weer op zoek naar een zangeres, die we ongelooflijk snel vinden. Op 13 Augustus komt Berenda Brouwer de band versterken en heeft een groot bereik en haar sporen ook al in haar vak achter gelaten… Een Blijver!!

Na een succesvol optreden in Apeldoorn worden er meer en meer nummers ingestudeerd.

Helaas verlaat Edwin de band op 16 april 2019,  mede door de grote afstanden, wat toch niet zo praktisch is. Weer moet er getimmerd worden aan de formatie. pfff volhouden…  Richting de zomerstop denken we al om eerst met zn vieren verder te gaan, maar dan word er van Hogerhand ingegrepen. Op 29 juni word de band versterkt met Geert van der Logt met zelfs al een artiesten naam Floyd Messina. Ook hij heeft veel ervaring en is een hele goede toevoeging met eigen geluid voor de band.

Eindelijk kunnen er plannen worden gesmeed voor de toekomst met deze solide basis. Op 23 november word de studio weer onveilige gemaakt voor een nieuwe single….. word vervolgd!